Politica de confidentialitate

1. Informații Generale

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. Vom afișa pe website-ul nostru ultima versiune modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acesteia. Ne angajam să procesăm datele dvs. personale în mod corespunzător și să protejăm confidențialitatea datelor personale furnizate de dvs în conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679. Vom lua toate măsurile rezonabile pentru a vă proteja datele cu caracter personal împotriva utilizării incorecte și pentru a le menține în siguranță. Credem că este important să vă informăm despre modul în care vom folosi datele dvs. personale. Noi colectăm informații atunci când ne trimiti datele din formular Informațiile colectate includ numele/ prenumele, adresa imobil, numărul de telefon, locatia imobilului extrasa din harta google si alte detalii mentionate de tine. În plus, vom primi în mod automat și vom înregistra informații de la computer-ul și browser-ul tău, inclusiv adresa IP, software-ul și atributele hardware, precum și pagina solicitată.

2. Ce categorii de date colectăm și prelucrăm

Datele personale pe care le prelucrăm sunt, în principal, datele dumneavoastră de identificare,date de contact, adresă imobil, număr de telefon, locatia imobilului extrasa din harta google.

3. Utilizarea de informații

Procesarea datelor dumneavoastră se realizează în scopul desfășurării următoarelor activități:

Datele personale pe care le prelucrăm sunt, în principal, datele dumneavoastră de identificare,date de contact, adresă imobil, număr de telefon, locatia imobilului extrasa din harta google.

4. Drepturi

Puteți solicita accesul la datele dumneavoastră, corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Puteți beneficia de dreptul la restricționarea prelucrării datelor dumneavoastră, dreptul la portabilitatea datelor și dreptul de a solicita ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Pentru a vă putea exercita aceste drepturi este necesar să trimiteți o solicitare scrisă la adresa office@avaprime.ro Pentru orice solicitare, întrebare sau problemă legată de modul în care prelucrăm datele dumneavoastră personale vă rugăm să ne contactați la office@avaprime.ro

5. Protejarea Informațiilor

Vom pune în aplicare o varietate de măsuri de securitate pentru a menține siguranța informațiilor tale personale. Noi folosim criptarea de ultima generatie pentru a proteja informațiile sensibile transmise online. Calculatoarele/serverele folosite pentru a stoca informațiile personale de identificare sunt păstrate într-un mediu sigur.

6. Consimțământul

Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate.